Ändringar med menyn

Har precis fixat två menykolumner, men jag har dem bara tillfälligt.
För när jag är klar med det mesta av designen, ska jag se om det ser bättre ut så här eller med bara en meny kolumn. Nu ska jag börja fixa med en horisontell meny,
( jag vet, det blir många menyer ).
Så jaa, vi kommer ha 3 menyer (eller vad det ny heter xD). Så antingen ska vi bara har en horisontell meny, eller en/två meny kolumner. Men vi får se hur det blir. :)

xoxo / R

Jag sa ju det..

Heyhey!
Asså jag är verkligen glömsk?! Vi har tydligen 4 prov nästa vecka, och jag vet inte vilka?! :o Smart eller hur? Eller förresten det kan vara matte, sen vet jag inte. Jag hatar verkligen prov.. Det blir väl att typ plugga eller nått sånt idag då. Och träna såklart. Detta blev visst inte så långt inlägg, men det kommer nog fler under dagen. :)

xoxo / R

Yes, äntligen sol! Eller förresten, glöm det.

Psst; Kolla in Anna Tran's blogg!
http://annaatraan.blogg.se/

_____________________________________

Heyhey!
Kom precis in. Har varit ute, och typ sprungit/ haft snöbollskrig.. Eller jaa, jag har försökt att ha snöbollskrig. Men det är ju ingen som orkar. Haha.
Äntligen var solen framme! Men självklart försvann den lika snabbt.
Jag saknar verkligen sommaren just nu.. Aja..

Får se vad man ska göra resten av kvällen.. Bli nog att kolla på film, tror jag.
Tråkigt nog är lovet snart slut. Tycker vi kan ha åtminstonde 1 vecka till.
Jag hoppas verkligen inte vi har något prov första veckan... Men det har vi säkert bara för det.

Förresten. Det var meningen att jag skulle ha gjort ett "Rebecka Hissar och Dissar", men har inte riktigt orkat det än.. Men det kommer nog någon gång framåt dagen, eller ja, framåt kvällen.
Nog från mig just nu.

XOXO / R



Dagens låt

Dagens låt: Jason Derulo - In my head





Vad skulle ni vilja läsa om?

Hey everyone!
Jag vet att jag och Mikaela inte är så bra på att uppdatera bloggen.. Och att jag inte skriver så mycket intressant. Men det kommer ändras. Jag har kommit på mycket jag ska skriva om. Jag kommer också lägga upp massa bilder från dagen. Har precis instrallerat ett program till mobilen, så jag snabbt ska kunna lägga över bilderna till datorn.

På tal om bilder, jag glömde min kamera när vi skulle till kalmar. Så jag bara några med mobilen, med-andra-ord, är det inga bra bilder. Men jag kommer snart ladda upp några!  Anyway..

Vi ska försöka gör bloggen så bra som möjligt, men för det behöver vi din hjälp!
Vad skulle inte vilja läsa? Vad skulle ni vilja se mer av?
Kommentera vad ni tycker.

pusshey så länge, / R

Uttråkad

Hellu,
Gårdagen tillbringades i M-ås, riktigt kul. Kom hem vid 4 eller nått, och då blev det att träna. Det behövdes verkligen. Hade inte tränat på 3 dagar eller nått.. Så man kan ju säga att jag hade ganska mycket ångest för det.

Aja.. Nu är man uttråkad, kom med tips på vad man kan göra!
Har typ bloggtorka nu också, så vet inte vad man ska skriva. Kommer fortsätta med designen nu. Ska försöka fixa en horisontell meny med dropdown ( tror jag det heter?).
Får väl se om jag lyckas, haha. Inte så trovärdig då men..
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det kommer bli stökigt i bloggen. Just so you know.

Pusscaio! / R


En helt underbar kväll/dag med dom bästa! ♥

Hejj,
Nu va det väldigt länge sen jag bloggade.. Jag ska berätta lite om kvällen/dagen med Milla, Sara & Rebecka. ;)
När vi kom fram till Milla så väntade vi bara på att Sara skulle komma, när hon kom gick vi ut och skulle hoppa  i snön som va as djup, det gillas! (Y) Det va riktigt kallt om fötterna som typ va av is... ^^ När vi hade varit där ett tag gick vi till deras kaniner och gav dom lite mat och vatten, och så väntade vi på Sara som va väldigt slö när hon skulle packa... Hon skulle välja kläder som hon skulle ha på sig i Kalmar, det tog väldigt lång tid kan jag säga! ;) Men när hon väl va klar gick vi in till Milla och spelade "bluffstopp" & "bubblan", det va kul... Sara va så inne i spelet, och hon tittade aldrig upp och kollade ifall det va nån som hade fått par när vi körde bubblan, vi satt där ett tag och sen började gap skratta.. ;D Vi satt uppe jätte länge och spelade kort. Rebecka och Sara va jätte trötta och började skratta åt dildos och kondomer och massa såna saker, heel knäppt! ;P
Stan va bara helt underbar! Sara sa att allt va så gulligt och sött hela tiden. Vi tog en massa bilder. Jag och sara hade fotokrig på vägen dit, hahah! :D
Jag hittade jätte mycket fina kläder men jag köpte inte alls mycket för jag hade inte så mycket pengar denna gången.
Jag kommer nog ladda upp lite bilder från denna dag senare, det va för kul och vi måste göra om det igen! :)

Ett stort tack för kvällen/dagen med dom bästa! ♥♥

Puss&Kram / Mikaela

Med Milla & Sara & Mikaela

Hellu! Just nu sitter jag och håller på att dö av skratt.
Milla och Mikaela sitter bara och kollar på mig och Sara, medans vi är så pass trötta att vi skrattar åt allting. Haha ;)
Dom påstår att jag och Sara är små barn, och att dom ska natta oss?! :o
Imorgon blir det att åka till  KALMAR! :DD
Det gillar vi! 
Aja, Sara håller på att däcka. Vi måste ta och bära upp henne nu. Haha, ;)
Pusshey så länge! / R

Videotips #1




Checka in alla hans andra videos på ShaneDawsonTV.

Kalmar tomorrow!

Hey everyone! Ska snart gå och fixa sig iordning, för att Mikaela kommer och hämtar mig sen ikväll. Eftersom vi ska dra till Milla och Sara. Och jaa, rubriken säger väl vad vi ska göra imon? Det blir nog inte så mycket shopping för min del, men något blir det i alla fall.

Hinner inte skriva så mycket mer. Menmen, jag kommer förhoppningsvis ha bilder som jag kan ladda upp sen. Pusshey så länge! / R

Header = Raderad

Hey everyone!
Asså jag vet att headern bara skulle vara tills den andra var klar, men jag störde mig lite på den.. För den var verkligen inte fin..  Så jag går över till strandard headern så länge istället. Jag kommer också fixa en till meny kolumn eller en horisontell meny (dropdown). Det kan bli lite rörigt här på bloggen bara för det.
Jag sa ju att jag skulle fixa menyn igår, men det gick helt fel. Så som tur hade jag en back up av kodmallarna, annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort..

Men iallafall. Kollade nyss på So you think you can dance ( jag tror det var säsong 6, men jag är inte säkert.. Det var repris i allafall), och jag vet inte hur många gånger jag kollat på Mollee och Jakobs framträdande. Då dom dansar till låten Ordinery Day av Vanessa Carlton.
Check it out! (kommentarerna visas ej, i videon. Bara själva dansen)

Ha det bäst! / R


Ändringar.

Just nu ska jag testa att lägga till en till meny kolumn, så det kan vara jätte konstigt och det kommer nog inte att fungera riktigt som det ska..
Menmen vi får se hur det blir. / R

Tillfällig header



Hey everyone!
Som ni ser har vi en ny header. Inte så fin..
Men det är bara en tillfällig header, tills jag fixat den vi ska ha.
Just so you know! / R

Yrsel & illamående

Heyhey! Blev att vara hemma idag. Hade typ migrän huvudvärk, och så blev jag yr och illa mående så fort jag rörde på handen.. Så har bara kollat på en massa filmer, b.la 100 Women och Dårfinkar & Dönickar. Men jag hoppas man kan sova inatt, vaknade säkert 5-6 gånger, bara för att det gjorde ont i handen.
Förhoppningsvis är handen okej sen nästa vecka. Så man kan åka skidor osv.  Sedan blir det också att åka till Kalmar och shoppa. Men det tråkigaste med det, är att man inte ska köpa kläder, för jag ska spara pengar till kläder så jag kan köpa massor sedan. Eftersom man strävar efter 1 eller 2 storlekar mindre än vad jag har nu.
Och det har gått jätte bra hittils. Men nu känner jag att jag verkligen behöver träna, kunde ju inte träna igår eller idag, bara p.g.a handen..
Menmen, what's life.

Just nu kollar man runt lite på trailers på bioaktuella filmer. 
I mars någongån har jag bestämt att jag ska åka och kolla på Alice In Wonderland. Alltså den med Johnny Depp som spelar Hattmakaren.



Aja, nu blir det att kolla på en till film.
Pusshey så länge! / R

Onsdag

Heyhey! Idag har inget speciellt hänt.. Har 2 matteläxor att göra, men så klart kan man inte skriva.. knappt att jag kan skriva på datorn. Bara p.g.a att jag slog i min högerhand förut. Det gör skit ont! Jag kan verken röra min tumme eller mitt pekfinger..

Det här blir inte så längt inlägg efter som jag inte kan skriva så jätte bra,
Pusshey så länge! /R

Musiktips #1




Eric Saade - Sleepless

Alla hjärtans dag

Heyhey! Igår åkte man till Milla, och var med henne, Sara och Ida.
Hade riktigt kul faktist. Vi kollade typ på någon film, var ute och gick m.m..  Och som vanligt var jag lite trög. Men jag tänker inte säga vad jag sa, haha xD
Orkar inte riktigt förklara exakt vad vi gjorde mer, och har inga bilder heller. Menmen, kul var det i alla fall.

Idag är det ju alla hjärtans dag också, så har bakat GI-kladdkaka. Alltså nyttig kladdkaka. Får väl se hur det blir. Ikväll ska man träna igen också. Det gillar vi!

Men nu ska man mixtra lite i photoshop. Hörs senare!
Pusshey så länge! /R


Psst! Passa på och besök Milla, Sara och Idas blogg Hojdarna !

Konstig meny

Håller på och lägger till lite saker i menyn, så den kommer se lite konstig ut.
Förmodligen kommer den inte att fungera som den ska heller.
Just so you know, ;) / R

Bloggtorka.

Heyhey! Just nu sitter man och kollar på invigningen för OS. Finns inte så mycket annat att kolla på. Tror det var förut i natt också. Men då orkade man inte kolla.
Har fått lite bloggtroka känner jag. Ska fixa med designen lite sen.

Får se vad som händer sen. Kommer blogga ikväll!
Pusshey så länge! / R

Fredagsmys

Hejj
Idag är det ju fredag då, fy fan va gutt med helg igen!
Skolan har väl varit okej.
När jag kom hem skulle jag iväg och rida med Linnea och Daniella, asså jag höll på att skratta ihjäl mig, det va bara för kul! :D
Sen när jag kom hem satte jag mig här.
Nu ska jag snart ha lite fredagsmys med mamma och Jonthan, så vi hörs imon.

Kramar / Mikaela :)

Äntligen fredag!

Heyhey! Dagen har varit ganska okey. På gympan hade vi tjejer boxning.
Riktigt kul faktist. Men jag tycker vi kunde hållt på längre, för det var ju inte änns jobbigt.
Så det blir att träna mer nu istället.

Justde.. Behöver lite film tips på bra skräck eller action filmer.
Kommentera om du vet någon bra!

Blir nog att kolla på Bug ikväll. Har faktist aldrig sett den tidigare, men hade hört att den skulle vara ganska bra.
Men jag tycker de kan lägga upp några nya filmer på Voddler. Eller asså filmer som nyligen har varit bioaktuella.

Aja, nu ska man snart träna. Syns senare!
Pusshey! / R

Ångest och tvångstankar

.. är fett jobbigt.. Just nu har jag ångest för att jag inte tränat än. Och har tvångstankar, att jag måste träna.. Så nu ska man köra pilates i nästa 2 timmar för att få bort ångesten.

Känner att jag börjar få "bloggtorka" eller vad man nu ska säga.

Som ni märker blev det inget intressant inlägg, menmen..
Aja, ska träna nu.
Pusscaio! / R

Dagens träningslåt: Break Your Heart - Taio Cruz
Många har säkert redan hört den.
Men den är fuckat bra när man skruvar upp basen!



Nytt namn?

Heyhey!
Sitter och funderar på vad vi ska ha för nytt namn på bloggen..
Om ni kommer på nått bra, så säg till.. Vi behöver verkligen hjälp.
Så ni kan väl ta och fundera på det i alla fall. Inget för långt, och det ska vara lätt att komma ihåg.

Jaha, nu kom visst mikaela på någonting här.
Typ beautifulday och screemmyname ( eller nått sånt ). Vad tycker ni? Men säg till om ni kommer på något ändå.
Vi får se om vi börjar på en ny blogg helt och hållet eller om vi byter namn på den här.
Men vi kommer självklart informera er minst en vecka innan vi byter. Så att precis alla ni som läser får denna information.

Kommentera eller kontakta oss på något annat sätt,
om ni kommer på något bra namn.

Men nu måste jag dra.
Får se om jag kommer blogga senare ikväll.
Pusshey, ha det bäst! / R

(fett dålig bild, I know.)


- saknar <3

Tisdag idag då

Hejj alla glada läsare!
Idag är det ju då tisdag igen, skolan började med tråkig SUT som jag hatar!
Sen hade vi idrott idag också, det va inte världens roligaste direkt med det gick bra. :)
Om man säger såhär så har min dag varit helt okej.
Jag har nyss ätit mat, och ska snart ut och träffa massa folk, kulkul!
Men ska gå nu.

Puss&Kram / Mikaela :)

Söndag åter igen.

Hellu everybody!
Jaha, snart är det än ny vecka här.. Full med nya problem och händelser..
Ser verkligen inte fram imot till skolan imon. Jag orkar verkligen inte..
Är allt för trött..
Kanske beror på att man inte tränat? Aja, snart ska man i alla fall köra lite pilates.
Väldigt effektivt måste jag säga. Man märker skillnaden efter några gånger.
Jag föreslår att ni testar det! 
Om ni vill kan jag laddar jag upp dem, ;)

Förresten.. Ni kanske märkt att Mikaela inte har uppdaterat bloggen på länge. Men det är för att hon inte har internet för tillfället. Men jag tror hon skulle få det nästa vecka. Just so you know, ;)

Pusshey så länge! / R


Taget: Hösten 09. ( bilden är tagen med mobilen, det är därför det är dålig kvalite.
Eller vad man nu ska säga?)
Bara jag som vill ha sol eller?


Dålig uppdatering

Hey everyone! Har varit lite dålig uppdatering på sistone..
Vet inte riktigt vad man ska skriva så här kommer en bild från torsdag.
Det är precis som det ser ut, på rasten fick dom för sig att slänga sig i snön. Sara trycker ner Mikaela i snön (som vanligt), haha. / R

- En bild säger mer än tusen ord.


På bild: Sara och Mikaela

Undisclosed Desires





Förkyld.

Hey everyone!
Blev ingen skola för mig idag. Är super förkyld. Inte kul.. Man kan ju knappt göra någonting. Därför tänkte jag att jag kan göra designen.. Eller ja, i alla fall allt utom headern. Den kommer vi fixa, när vi vet till vilket namn vi ska byta till. Så, jaa. Det kan vara lite problem här i bloggen. Bara så att ni vet.
Pusshey så länge! / R